PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Blok’It

RM28.70

Pernahkah anda tertanya ke mana minyak minyak goreng2 yg anda makan pergi?

Ini jawapannya. Semua minyak pasti akan diserap kedalam system penyerapan badan anda dan kemudian akan terperangkap bawah kulit anda dan menyebabkan anda tembam dan gemuk. Untuk mengelakkan proses sebegini, anda perlu cuba KITA BLOK’IT utk menghalang minyak berlebihan dari diserap kedalam badan anda dan di paksa minyak berlebihan keluar melalui pembuangan air.

 

Campuran Minuman Botani
Lemon, Bitter Orange, Chitosan, Pu Er Tea

PENGHALANG LEMAK DEGIL

  • Membakar lemak perut yang berlebihan dengan cepat
  • Menghalang serapan lemak secara semulajadi dari makanan harian anda. 
  • Menghalang nafsu makan
  • Buang toksin bahaya
  • Menambah tenaga

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

CHITOSAN (** NOT SUITABLE FOR SEAFOOD ALLERGIES)
Natural Fat Blocker & Better Detox

PU ER TEA
Assist in Weight Loss

LEMON
Improve body’s ability to burn fat/calories

VITAMIN C
High in Vitamin C

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Lemon, Fructose, Maltodextrin, Chitosan,
Oren Pahit, Guar Gum, Teh Pu Er, Silicon Dioxide, Citric Asid, Perisa Lemon

FAT BLOCKING
Blocks fat naturally from your daily food consumption. Burn excess belly fat fast.

ASSIST IN WEIGHT LOSS
Help you shed unwanted pounds by helping your body to metabolize fat. Help to block your body from producing more fat.

IMPROVES BODY’S ABILITY TO BURN FAT/CALORIES
Preventing weight gain. Lemon can also reduce bloating

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

11 reviews for KITA Blok’It

  1. rinamodi

    Thank you! ☺️
    Barang dah sampai.
    Excited nak try.
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  2. kinikinmi

    Item selamat sampai dalam keadaan baik dan cepat…seller pun cepat reply mesej…servis semua terbaik…akan repeat order lagi lepas ni

  3. fatima12

    Rugi laa tak beli banyak! Harga dah mahal balik 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

  4. sarahnurhazila

    dah sampai ! good pakejing ! beli sbb ramai review bagus !

  5. lovelove213452

    Thank you, Barang sampai dalam keadaan baik, first try 🌼🌼😊 fast delivery 🌹

  6. mailinagari

    Item received in good condition

  7. ameliazuli

    Tq so much sis 😍😍😘😘😘

  8. guciiloey

    Nicely wrap

  9. Internet Order

    Hi 😇 so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lama² semua dah longgar sgt 🥰 now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  10. Internet Order

    Hi so far sy amalkan kita blot it alhamdulillah perut rasa ringan je and minum kita ku ros pun perut rasa kenyang je tak rasa lapar pun .. so sekarang ni tengah minum box yg ke2 insyallah akan terus konsisten..tq sebab kluar kan produk ni..love it❤️❤️🥰🥰

  11. Internet Order

    Saya dah try kita blok it dgn kita kuros .. mmg rasa kurang lapar .. sblom ni mulut asyk nk megunyah je .. sampai nk bdiri n jalan lama2 pon tk boleh sbb sakit tumit .. tp skrg mkn sikit pon kenyang ..sy juga cut minum air manis .. just minum air masak je .. sekarang nk buat ape pon selesa je badan rasa ringan .. alhamdulillah menbantu 🥰

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *