PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Blok’It

RM28.70

Pernahkah anda tertanya ke mana minyak minyak goreng2 yg anda makan pergi?

Ini jawapannya. Semua minyak pasti akan diserap kedalam system penyerapan badan anda dan kemudian akan terperangkap bawah kulit anda dan menyebabkan anda tembam dan gemuk. Untuk mengelakkan proses sebegini, anda perlu cuba KITA BLOK’IT utk menghalang minyak berlebihan dari diserap kedalam badan anda dan di paksa minyak berlebihan keluar melalui pembuangan air.

 

Campuran Minuman Botani
Lemon, Bitter Orange, Chitosan, Pu Er Tea

PENGHALANG LEMAK DEGIL

  • Membakar lemak perut yang berlebihan dengan cepat
  • Menghalang serapan lemak secara semulajadi dari makanan harian anda. 
  • Menghalang nafsu makan
  • Buang toksin bahaya
  • Menambah tenaga

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

CHITOSAN (** NOT SUITABLE FOR SEAFOOD ALLERGIES)
Natural Fat Blocker & Better Detox

PU ER TEA
Assist in Weight Loss

LEMON
Improve body’s ability to burn fat/calories

VITAMIN C
High in Vitamin C

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Lemon, Fructose, Maltodextrin, Chitosan,
Oren Pahit, Guar Gum, Teh Pu Er, Silicon Dioxide, Citric Asid, Perisa Lemon

FAT BLOCKING
Blocks fat naturally from your daily food consumption. Burn excess belly fat fast.

ASSIST IN WEIGHT LOSS
Help you shed unwanted pounds by helping your body to metabolize fat. Help to block your body from producing more fat.

IMPROVES BODY’S ABILITY TO BURN FAT/CALORIES
Preventing weight gain. Lemon can also reduce bloating

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

69 reviews for KITA Blok’It

  1. rinamodi

    Thank you! ☺️
    Barang dah sampai.
    Excited nak try.
    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  2. kinikinmi

    Item selamat sampai dalam keadaan baik dan cepat…seller pun cepat reply mesej…servis semua terbaik…akan repeat order lagi lepas ni

  3. fatima12

    Rugi laa tak beli banyak! Harga dah mahal balik 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

  4. sarahnurhazila

    dah sampai ! good pakejing ! beli sbb ramai review bagus !

  5. lovelove213452

    Thank you, Barang sampai dalam keadaan baik, first try 🌼🌼😊 fast delivery 🌹

  6. mailinagari

    Item received in good condition

  7. ameliazuli

    Tq so much sis 😍😍😘😘😘

  8. guciiloey

    Nicely wrap

  9. Internet Order

    Hi 😇 so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lama² semua dah longgar sgt 🥰 now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  10. Internet Order

    Hi so far sy amalkan kita blot it alhamdulillah perut rasa ringan je and minum kita ku ros pun perut rasa kenyang je tak rasa lapar pun .. so sekarang ni tengah minum box yg ke2 insyallah akan terus konsisten..tq sebab kluar kan produk ni..love it❤️❤️🥰🥰

  11. Internet Order

    Saya dah try kita blok it dgn kita kuros .. mmg rasa kurang lapar .. sblom ni mulut asyk nk megunyah je .. sampai nk bdiri n jalan lama2 pon tk boleh sbb sakit tumit .. tp skrg mkn sikit pon kenyang ..sy juga cut minum air manis .. just minum air masak je .. sekarang nk buat ape pon selesa je badan rasa ringan .. alhamdulillah menbantu 🥰

  12. lavennaaa

    kawan saya dah cuba dah 3 hari penggunaan jerrr 😍 badan dah rasa ringan semacam jerr selepastu selera makan pun dah berkurang!! memang power lah product kita beauties ni!! 💓💓💓💓 recommended sangat!! plus halal 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

  13. aznidah

    hi i baru consume set turun berat kita beauties 2hari tpi dh turun 2kg heheheh thankyou kita beauties..kita kuros tu memang best betul2 mengenyangkan tak rasa lapar langsung semua set ni best laa thankyouuu kita beauties

  14. muniya90

    Dah nampak perubahan Malam pun tak Rasa nak makan dah love u sangat ² nanti nak order lagi

  15. muniya90

    Alhamdulillah turun5kg

  16. niena0

    Sy ambil set slimming ni ok xde mslh apa2..rs nk mkn pun kurang,perot rs ringan,membuang pun lancar je..memang best la produk ni x menyesal sy ambil..

  17. annesyuhada

    Hi, saya minum Kita Beauties Kuros tu bertenaga je even tak cukup tidur malamnya. Lepas tu selera makan kurang.

  18. norasyuranajla

    Hai sorry lambat 😅 produk kita beauties mmg terbaik 😍 dah try tiga2 mmg berkesan. X mudah lapar dan senang utk membuang 👍 pembungkusan terbaik dan penghantaran cepat 😘

  19. animatyusoff

    Baru pertama kali,tapi semalam start minum,dah ade perubahan,rase kenyang pastu lawas membuang

  20. humaira

    Saya baru guna 2 minggu
    Kesan masih belum nampak
    Tp bab mengawal nafsu mkn mmg ok…
    So kita boleh mula susun strategy diet dngn baik
    Biasakan perut dngn makanan yg sikit n yang perlu sahaja
    Cuma sy kekurangan masa utk bersenam
    Yg paling saya suka tentang set ni. X de rasa loya, pening mcm product lain… Terbaik😘

  21. thanhuixin

    Baru 5 hari makan,nanti kalau dah kurus I baru bagi testitomi bergambar ye
    67 kg
    Ada sekarang 65.75kg

  22. halidakarim

    Hai sis, sorry bru prasan dm hahaa. Sor far sy mnum almost 2 minggu turu 1.5kg skrg stop jap sbb tgg period bru nk pruchase repeat order ! Yg kita fibre tu bau dia mcm green tea tp mnom tak mcm green tea hahaha overall best sgt consume kita beauties !

  23. syamazlizan

    Sbb saya turun 2kg dr 66kg skrg 64kg..minum baru seminggu

  24. dina3

    So far memang bagus, kalau dah consume memang tak rasa lapar seharian dan membuang pun lawas, best sangat 😊

  25. nuruls

    Alhamdulillah baru 3 hari consume.. dh ade perubahan dari segi kawal selera mkn… Mudah2an.. akn terus istiqamah.. tq seller

  26. pathlynleosiemikat

    terima kasih admin atas saran yang diberikan. saya berasa puas hati sebab baru start consume kelmarinda boleh rasa resultnya. contoh saya start dengan kita beauties kuros sblm sarapan. dn membuang slepas sarapan. begitu juga kita block it. malam sebelum tdr sa minum fibre tu dan membuang td pagi lepas bangun tdr. mmg terbaik. terima kasih 😍😍😍😍

  27. ina_e_shop

    Saya terima produk 12/1/2021 tetapi baru menggunakannya semalam 19/1/2021. Berat badan semalam 76.5kg. Pagi ini, saya timbang sudah menurun ke 74.25. Alhamdulillah, saya jaga pemakanan saya & cuba minum 3liter air mineral tetapi semalam hanya mampu habiskan 2liter sahaja. Produk tiada rasa yang tidak enak, pembuangan sangat lancar & kerap. Saya yakin saya mampu mengurangkan berat badan saya lebih banyak lagi. Terima kasih Kita Beauties & konsultan yang ‘friendly’ yang sentiasa menjawab pertanyaan² saya 😊

  28. 140976izuddin

    Great product.

  29. ina_e_shop

    Saya ‘consume’ 19/1/2021. Berat badan sebelum adalah 76.5kg. 20/1/2021 alhamdulillah, berat badan saya turun ke 74.25. Saya jaga pemakanan & minum sekurang²nya 2liter air mineral. Kerap buang air kecil. Highly recommended & konsultan juga ‘friendly’.

  30. ywsav9vja7ijan

    Sekarang alhamdulillah dah stabil bdan da ringan.. Perut, kepala x sakit da..😘👍

  31. rinie

    Order utk kali ke2.. Alhamdulillah sy baru minum 4hari turun sekilo

  32. perthawal.pe

    baru jhh start hri ni minum btw xrsa nak mkan sgt n coco sngat sdp

  33. liyanaizzatiey

    Alhamdulillah… 9 hari dah amalkan products kita set ni… Saya dah 1kg turun berat badan 😍 walaupun tak bnyak saya berpuas hati

  34. liyanaizzatiey

    Hai sis i just nak share my feedback hehehe i baru minum 4days and rasa berat turun dah sis memang badan ringan perut tak buncit semua tak bersenam ponn lagi just kawal makan je dulu . Lepasni baru nak exercise untuk cepatkan sikitt proses turun berat badan tu hehehe
    And product ni memang menjadi sangat sangat
    Thankyou i dah takda problem sembelit

  35. nano_870518

    Buat masa sekarang belum ada apa2 perubahan sgt,cuma kurang selera mkn,n sering membuang jer..kite nak try smpai 3 bln dulu

  36. nuruljizan

    My second purchase. Thank you seller. Very recommended and fast delivery. I lost about 2 kg in 3 weeks. Will repeat order again soon. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  37. bunianpenang

    Delivery so pantas dan produkmg best😍

  38. ceriacenderahati

    hi , alhamdulillah Saya minum kita beauties 15day dapat turun bb 2kg lebih , jadi saya nak repeat order lagi

  39. kbadmin

    So far ok minum pi toilet lawas
    Angin pun byk out

  40. edwanmaj

    Tq seller . Sorry lambat so far i dah turun 5kg in 2week ❤️

  41. donny

    Saya dapat kurangkan berat badan dalam 2 minggu dalam 3kg macam tu then support by exersice and minum air putih yang banyak. Syukur turun walaupun turun sikit demi sikit. So far rasanya minuman ni sedap even ada rasa pelik sikit awalnya tapi bila dah boleh go dengan rasa tu okay jer. Sedap and senang untuk consume janji konsisten.
    Saya pun cuba teliti bahan dalam minuman ni semua mmg organik and plus ada yg detox and berikan tenaga lepas minum

  42. rinieqaisarah

    Alhamdulillah setakat ni sy dah minum 3 set.. berat badan sy turun 4kg, yg best nya lagi baru2 ni sy check tahap kolestrol sy semua perfect.. sebelum ni semua bacaan tinggi dalam darah.. lemak jahat kurang lmak baik tinggi..
    Dalam masa yg sama berat badan turun dan kesihatan sy semakin baik.. Alhamdulillah semua dgn izin dariNya

  43. khalilmukaro

    Saya ingin memberi testimoni set turun berat…..setelah amalkan…. alhamdulillah…saya turun hampir 4 kg….saya selalu minum air masak 3 liter …bersenam…dan yang paling penting kurangkan manis dan minuman berkafein seperti yang cik syorkan….tq kita beauties

  44. liyanaizzatiey

    Hai sis i nak share my feedback hehehe i stop minum last week sbb period hehe and i start minum balik 4days ago and it really works 😭♥️
    Only 4 days :)))
    Masa firstt dulu i minum berat i 86 lepastu i stop kejap sebab period hehe

  45. rrpexx

    Haii
    So far so good . Its helps my digestion process very well
    Kalau dulu susah nak membuang now hari hari dh bole membuang .

  46. noorhamizanbintimahshum

    Best amalkn set dr kita beauties. Mkn bnyk pn tgok timbang makin turun. Bru smggu guna da rse rasi

  47. donnysidu99

    Terima kasih atas penghantaran yang pantas. Ini kali kedua order selepas merasakan dapat adapt dengan diri sendiri. So far product sangat bagus bagi yang nak diet seimbang tapi kena ingat perlu ada juga support sistem macam exercise and kawal pemakanan. Seller sangat baik and mesra. 10star i bagi

  48. junejurinah

    Sy mnum tu sy dpt kwal slera mkn sy..mmg mkn skt je dh knyang
    Lpstu bdn pun rse ringan je
    Sb tu ingt nk repeat lgi

  49. noorhamizanbintimahshum

    Terbaik. Sblmni 88. 2mggu guna produk kitabeuties skng 85kg

  50. noorfaizahjamaluddin

    yg syok nye minum ni..pg mbuang..mgkin proses trun sy ni lambt..x pe sy continue lg minum..tgk macamna..hrap msuk set kedua ni trun la berat…

  51. junejurinah

    Dh try 1 set sblm ni..mmg dpt mngawal slera mkn..n rse knyg tu lme..kli ke 2 bli…hrp hrga promosi brkekalan la..serasi dgn bdn..👍

  52. azlindahamdan

    dah berjaya turun berat (kena jaga makan & bersenam juga tau).

  53. dayazaty95

    Yeah barang da sampai.. kali ke-2 repeat.. alhamdulilah turun berat badan 5kg.. Tq seller

  54. fiqah91

    hi, sorry lambat baru reply. sis beli utk adik laki sis. berat dia 100-120kg. sis beli kitabeauties bg dia cubaan pertama. memang hilang selera mkn. byk minum air kosong juga. ni repeat order kedua. insyaAllah target nk turun berat 80-90kg😉 nanti akan repeat order plak.

  55. iezameyy

    produk nii best, mmg buat kurang makan.. kalau nak makan bnyak pn, mmg pecah perut.. sbb trlampau kenyang
    nii da kali ke2 repeat order

  56. __.yogaa

    Semalam baru saya cuba sis, memang betul kurang selera makan 😍 hari ni 2nd day pula ❤️

  57. nurumairah92

    Tq seller barang sudah smpai…mmg berkesan turun berat badan.. Kali keberapa bli pun xtaw..

  58. molleq27

    Kali kedua order.. Sangat berpuas hati dgn produk ni..semua ni sy boleh telan xad mslh..plg suka avacado.. Confirm pagi msk toilet.. Shaker sy suka, bila mix/bancuh air x melimpah keluar..

  59. kbadmin

    boleh. saya x sampai sebulan consume kurang dua kilo. Walaupun tak byk..tapi puas hati 🥰🥰🥰🥰 harga pun mampu milik. Sebab tu repeat lagi..nak consistent setiap hari..TQ KITA BEAUTIES

  60. kellfyyee95

    My items suda sampai. Packaging ok. Ada bubble wrap. Baru try minum yang perisa lemon. Betul2 cut down selera makan. Harap2 berkesan. Tq seller.

  61. kbadmin

    Brg diterima dngan baik . Fast delivery . Hehe . Smlam smpai , mlam tdi cuba . Pgi ni membuang mcm tiada hari esk . Yg penting tk memulaskan perut . Best product 😍

  62. kellfyyee95

    Lepas consume set turun berat, dia cut down slera makan dan no more bloating. Suka sangat.. Itu yg mau order lagi ni. 😊

  63. min45

    Before 70kg. Tak consistent minum pun. Jimat2 minum. Kadang² coco saja minum. Kadang² lemon dan mcm tu juga dengan avocado. Tapi baru 2 hari y lepas timbang,dah turun 64 kg. Da 2x order dah and looking forward to next order😁

  64. ar.tini

    Repeat order kali ke-2! set turun berat badan memang menjadi kat saya, buat saya rasa kenyang sepanjang hari. Yang penting cut sugar dan minum air sekurang2nya 3 liter. Saya turun 103kg kepada 98kg dalam masa sebulan! 😍 Admin peramah dan reply setiap pertanyaan 👍 thank youu suka sangat!

  65. farah052

    Sblm dh pnh beli…
    Guna sekotak turun 5kg

  66. kbadmin

    Berat saya dah turun 3Kg

  67. farah052

    Barang dh sampai….sy dh pnh try 1 set KITA ni..dn turun 5kg…then stop..naik balik la..dn ni mmg repeat balik…dn insyaallah akn repeat sampai sy dpt berat yg sihat.. Seller pn baik sgt peramah…tq ye.

  68. ____syl

    Received it already. Already consuming this for a while. Good result. Thanks.

  69. rabiatuladawiyahjamaludin

    barang sangat menarik dn bebetul saya dh trun berat badan

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *