PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Ku’Ros

RM28.70

Anda mengalami masalah selera makan yg tinggi?
Hari-hari, setiap jam, setiap minit berlalu dalam kepala hanya asyik nak makan shj… Jgn risau KITA Ku’ros akan bantu mengurangkan selera makan dan pada masa yg sama akan bantu membakar lemak yg degil dalam badan anda.
Kesan seawal 3 HARI.

 

Minuman Campuran Botani
Chocolate, Konnyaku, L-Carnitine, Green Coffee, African Mango

 

MEMBANTU ANDA TURUNKAN BERAT DENGAN SELAMAT
  • Menghalang peningkatan berat badanΒ 
  • Membakar lemak berlebihan.
  • Mengurangkan pengambilan kalori.
  • Membuat berasa kenyang dengan cepat.

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

KONNYAKU
Konnyaku has no fat, low in calories and rich in dietary fiber.

L CARNITINE
Active ingredient in fat burning

GREEN COFFEE POWDER
Green coffee bean that burns fat fast

HOODIA POWDER
Hoodia is the appetite-suppressing.

VITAMIN C
Strengthen the immune system.

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Susu Coklat, Fructose, Serbuk Konnyaku, Guar Gum, L-Carnitine,Serbuk Kopi Hijau, Serbuk Hoodia, Mangga Afrika, Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate, Perisa Coklat

NO FAT, LOW IN CALORIES & RICH IN DIETARY FIBER
It can prevent obesity and aid in shedding of excess pounds. Its fiber content can reduce consumption of calories. It can also make one feel full quickly.

FAST FAT BURNING
Helps to break down stored fat in our body faster and more effective.

APPETITE SUPPRESSING
Decreases appetite so you eat less

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

95 reviews for KITA Ku’Ros

  1. princesslizi

    Good Product! Fast Delivery! Value For Money

  2. fedilabeauti

    Diterima dalam keadaan baik. Penghantaran juga laju. BIG FAN OF KITA BEAUTIES ❀️

  3. kikimimi56

    Very fast delivery.semalam order harini tghari dh smpai.dah consume.sedap rase coklat tu.kene repeat lagi lah.

  4. niniyunami22

    Pembungkusan yg sangat baik. Rase pun xde la mcm ubat kurus yg ntah pape rase tu. Nak ckp sedap xjugak. Hahaha

  5. lqq21

    Received in good condition actually ni dah kali kedua beli. Actually i consume ni plus i betul2 diet so i lost almost 5Kg. Kesan dia kita akan selalu g toilet masa awal pagi tu. Pastu dia meningkatkan metabolisme jga yg I perasan if i consume bendani berat xlah naik mendadak. 😊😌. Tq seller yg baik

  6. taylorhami

    Barang dah smpai thank you seller! seller ship out lajuu jaa pagi order petang dah ship outt poslajuu yg hanto lmbat huhuhu Thanks once again seller

  7. fedilafrah

    Rugi tak beli banyak sikit. Emmm dah harga asal balik dah sekarang 😫

  8. 937lovelyxo

    Barang smpai dlm keadaan y baik..tq pnjual..

  9. nurima278

    hmm tk sedap laa rasa dia tapi ok laa sebab supplement kan nk rasa sedap macam mana sngt. seller dh post awal tapi using poslaju memang lambettt gila nk sampai. pape pun harap harap menjadi laa consume benda ni πŸ˜ŒπŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ

  10. siti231278

    Puas hati, bungkusan diwrap dgn kemas. Pos pun cepat, semalam baca tracking mcm jauh lagi. tp harini dah sampai 😁

  11. flowerxoxoxo2178

    TQSM.. 😘😘

  12. Internet Order

    Haaa yes kurang craving menda manis

  13. Internet Order

    Sangat2 membantu..dalam tempoh 1bulan setengah saya daaa hilang 7kg πŸ₯°…rasa bertenaga lebih dan paling best xde lagi rasa lapar kerap2..makan pon cepat rasa kenyang..

  14. Internet Order

    Sy minum x konsisten, selang seli… & setakat ni yg sy perasan, sy mcm kuat berpeluh πŸ˜…πŸ˜… which is ok la… Tu pun baru minum 3 sachets rasa’y 🀭

  15. Internet Order

    yah i love this so muchβ™₯β™₯

  16. Internet Order

    ada sis, sebelum ni malam je rasa lapar lepas i consume kita kuros.. alhamdullilah kurang rasa lapar bila malammm😍

  17. Internet Order

    so far diorg kate recommended sngt

  18. Internet Order

    Hi πŸ˜‡ so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lamaΒ² semua dah longgar sgt πŸ₯° now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  19. Internet Order

    Hi so far sy amalkan kita blot it alhamdulillah perut rasa ringan je and minum kita ku ros pun perut rasa kenyang je tak rasa lapar pun .. so sekarang ni tengah minum box yg ke2 insyallah akan terus konsisten..tq sebab kluar kan produk ni..love it❀️❀️πŸ₯°πŸ₯°

  20. Internet Order

    Okay sis. Ada rasa kurang lapar then peluh2.
    Saya kurang makan pagi just minum kuros tengahari atau petang2 baru cari nasi
    Tak lapar sangat kalau minum

  21. Internet Order

    Saya dah try kita blok it dgn kita kuros .. mmg rasa kurang lapar .. sblom ni mulut asyk nk megunyah je .. sampai nk bdiri n jalan lama2 pon tk boleh sbb sakit tumit .. tp skrg mkn sikit pon kenyang ..sy juga cut minum air manis .. just minum air masak je .. sekarang nk buat ape pon selesa je badan rasa ringan .. alhamdulillah menbantu πŸ₯°

  22. Internet Order

    Minum kita kuros dpt menahan rasa lapaar πŸ˜ƒπŸ‘

  23. Internet Order

    Mula2 nak try kita beauties kuros ni takut jugak akan sakit kepala macam supplement lain. Tapi lepas try langsung tak sakit kepala macam product lain. Yg best minum ni sy jadi kenyang😍 Buat keje sikit je badan dah peluh2. Walaupun berat tak turun banyak tapi okay laa 2box turun 2kg tanpa senaman. Tak payah skip makan sebab sy memang suka makan. Terseksa tau kalau tak dapat makanan manis2 fav sy hahaπŸ˜‚

  24. Internet Order

    Tapi awal pagi tadi saya dah membuang . Lancar sgt jadi ringan badan 😁

  25. Internet Order

    kita beauties kuros tu memg berkesan sbb i minum pagi trus tk rasa lapar ha.

  26. Internet Order

    Puas hati sgt min sbb kali kedua minum kita kuros ni kurg sikit selera nak makan, cuma nak minum air je. Tapi bagus lah sbb boleh tahan diri dari makan je πŸ˜‚ selama ni saya tak dpt nak tahan diri dari makan setiap minit … Huhuu ada kita kuros ni boleh lah tahan diri dari makn banyakΒ² 😊 harap produk ni boleh mengurangkan berat badan saya dan dpt membantu saya mendptkan berat bdan ideal 😁

  27. Internet Order

    Hi
    Saya suka Kita kuros
    Rasanya sedap
    Ad perubahan
    Berat saya turun 2 kg bila saya consume 😍

  28. Internet Order

    Saya amalkan product Kita beauties drpd berat saya 70
    Sekarang berat saya dah 67kg πŸ₯° rasa gembira sangat bila berat turun
    Lepas ni saya akan sentiasa consume kitabeauties. 😍 Rasanya pun sedap. Selera makan pun dah Tak mcm dulu. Kalau tak. Asyik asyik nak makan. Sbb Kita beauties, saya makan normal , breakfast, lunch Dan dinner. Kalau tak dulu setiap 1 jam Cari snack tak berkhasiat sbb lapar

  29. ktimaa

    alhamdulillah setakat ni consume memang xlapar cm dlu, dah xcraving bnd manis2
    selalu asyik nak makan je
    kita kuros sangat membantu

  30. mienazi

    Haa so far saya guna kita kuros ni kann . Jarang nak makan astu kalau lapar minum air kosong je takde selera nak makan nasi . Kalau makan pun sikit je nasi . Malam just makan roti sikit astu kenyang . Esok pagi saya membuang .. Ringan sikit rasa badan 😁
    Dahnak habis 1 kotak . Tinggal satu je lagi . Harini hari ke-10 saya minum agak berkesan jugakk even saya belum timbang πŸ˜…

  31. jeza

    Ari tu ada try 4 sachet. Sekali mnum 2 sachet n it last smp mlm x mkan apa pun just ok

  32. ilaxxki

    Aah. Saya guna kita beuties
    Saya dah pernah try kuros tu
    Saya dah lost 2kg 😍
    Rasa pun sdap
    Tu yg nak repeat lg 😁

  33. nynahalid

    Tp haritu saya cycling, sebelum kayuh saya mnum 2 pack, saya dapat rasa bertenaga sangat masa kayuh. Tak penat. Tak lapar. Dan seluar pun rasa longgar sikit dah

  34. nuraishah

    Sy tk tahu sangat tp dy ada lah turun berat
    Nampak lah perubahan

  35. finaa3

    Alhamdulillah okey, consume sekotak tu boleh kurang 2kg kalau jaga makan sekalii πŸ˜ŠπŸ‘

  36. qylaniss

    So far kita kuros best dan mengenyangkan and rasa dia pn sedap πŸ˜‹ selera makan sy pn cut πŸ˜‹ so far 3 box sy consume turun around 6kg dlm masa sebulan lebih 😍 sy consume x consistent Sgt sbb Kadang2 ade hari2 sy yg x sempat nk consume sbb busy Sgt πŸ˜… and now I repeat order lg skali utk 2 set kuros!!! 😍 sbb tgk ade offer utk set kuros tu 50% off 😍

  37. jjunll_

    baru start 3 hari yang lepas πŸ€·πŸ»β€β™‚
    not bad, kurang rasa lapar 🌝

  38. lavennaaa

    kawan saya dah cuba dah 3 hari penggunaan jerrr 😍 badan dah rasa ringan semacam jerr selepastu selera makan pun dah berkurang!! memang power lah product kita beauties ni!! πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ recommended sangat!! plus halal πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

  39. aznidah

    hi i baru consume set turun berat kita beauties 2hari tpi dh turun 2kg heheheh thankyou kita beauties..kita kuros tu memang best betul2 mengenyangkan tak rasa lapar langsung semua set ni best laa thankyouuu kita beauties

  40. muniya90

    Dah nampak perubahan Malam pun tak Rasa nak makan dah love u sangat Β² nanti nak order lagi

  41. muniya90

    Alhamdulillah turun5kg

  42. miena

    Sy ambil set slimming ni ok xde mslh apa2..rs nk mkn pun kurang,perot rs ringan,membuang pun lancar je..memang best la produk ni x menyesal sy ambil..

  43. daniel

    Ok, cuma i tak consisten..penurunan berat dlm 1kg..

  44. annesyuhada

    Hi, saya minum Kita Beauties Kuros tu bertenaga je even tak cukup tidur malamnya. Lepas tu selera makan kurang.

  45. norasyuranajla

    Hai sorry lambat πŸ˜… produk kita beauties mmg terbaik 😍 dah try tiga2 mmg berkesan. X mudah lapar dan senang utk membuang πŸ‘ pembungkusan terbaik dan penghantaran cepat 😘

  46. animatyusof

    Baru pertama kali,tapi semalam start minum,dah ade perubahan,rase kenyang pastu lawas membuang

  47. humaira

    Saya baru guna 2 minggu
    Kesan masih belum nampak
    Tp bab mengawal nafsu mkn mmg ok…
    So kita boleh mula susun strategy diet dngn baik
    Biasakan perut dngn makanan yg sikit n yang perlu sahaja
    Cuma sy kekurangan masa utk bersenam
    Yg paling saya suka tentang set ni. X de rasa loya, pening mcm product lain… Terbaik😘

  48. thanhuixin

    Baru 5 hari makan,nanti kalau dah kurus I baru bagi testitomi bergambar ye
    67 kg
    Ada sekarang 65.75kg

  49. halidakarim

    Hai sis, sorry bru prasan dm hahaa. Sor far sy mnum almost 2 minggu turu 1.5kg skrg stop jap sbb tgg period bru nk pruchase repeat order ! Yg kita fibre tu bau dia mcm green tea tp mnom tak mcm green tea hahaha overall best sgt consume kita beauties !

  50. nynahalid

    Saya hari2 consume kitabeauties yang saya beli haritu, mmg hari2 lawas dan bertenaga. Terbaikkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  51. awingmend

    Ada tu mmg ada..mbuang lancar..perut pun ada kempis skit..bdn trasa ringan..

  52. syamazlizan

    Sbb saya turun 2kg dr 66kg skrg 64kg..minum baru seminggu

  53. dina3

    So far memang bagus, kalau dah consume memang tak rasa lapar seharian dan membuang pun lawas, best sangat 😊

  54. nuruls

    Alhamdulillah baru 3 hari consume.. dh ade perubahan dari segi kawal selera mkn… Mudah2an.. akn terus istiqamah.. tq seller

  55. pathlynleosiemikat

    terima kasih admin atas saran yang diberikan. saya berasa puas hati sebab baru start consume kelmarinda boleh rasa resultnya. contoh saya start dengan kita beauties kuros sblm sarapan. dn membuang slepas sarapan. begitu juga kita block it. malam sebelum tdr sa minum fibre tu dan membuang td pagi lepas bangun tdr. mmg terbaik. terima kasih 😍😍😍😍

  56. ina_e_shop

    Saya terima produk 12/1/2021 tetapi baru menggunakannya semalam 19/1/2021. Berat badan semalam 76.5kg. Pagi ini, saya timbang sudah menurun ke 74.25. Alhamdulillah, saya jaga pemakanan saya & cuba minum 3liter air mineral tetapi semalam hanya mampu habiskan 2liter sahaja. Produk tiada rasa yang tidak enak, pembuangan sangat lancar & kerap. Saya yakin saya mampu mengurangkan berat badan saya lebih banyak lagi. Terima kasih Kita Beauties & konsultan yang ‘friendly’ yang sentiasa menjawab pertanyaanΒ² saya 😊

  57. ina_e_shop

    Saya ‘consume’ 19/1/2021. Berat badan sebelum adalah 76.5kg. 20/1/2021 alhamdulillah, berat badan saya turun ke 74.25. Saya jaga pemakanan & minum sekurangΒ²nya 2liter air mineral. Kerap buang air kecil. Highly recommended & konsultan juga ‘friendly’.

  58. ywsav9vja7ijan

    Sekarang alhamdulillah dah stabil bdan da ringan.. Perut, kepala x sakit da..πŸ˜˜πŸ‘

  59. amicae

    hello sis nak bagi feedback .
    saya start ambil kita kuros 15/1/2021 and after that x minum lagi sebab xda masa yang sesuai tapi kesan tak lapar sampai sekarangπŸ˜† jarang sangat makan nasi and mmg x makan tengah malam lagi . ni baru consume satu hari , apa lagi berhari hari

  60. rinie

    Order utk kali ke2.. Alhamdulillah sy baru minum 4hari turun sekilo

  61. perthawal.pe

    baru jhh start hri ni minum btw xrsa nak mkan sgt n coco sngat sdp

  62. liyanaizzatiey

    Hai sis i just nak share my feedback hehehe i baru minum 4days and rasa berat turun dah sis memang badan ringan perut tak buncit semua tak bersenam ponn lagi just kawal makan je dulu . Lepasni baru nak exercise untuk cepatkan sikitt proses turun berat badan tu hehehe
    And product ni memang menjadi sangat sangat
    Thankyou i dah takda problem sembelit

  63. annecasheren

    Yg tu sy beli bkn utk diri sy sendiri. Tapi utk kakak sy. Sy tngok berat dia turun byk. So teringin jgak nak try😁😁

  64. olgahumiez

    I like the KUROS one it gave me energy the whole day.

  65. ceriacenderahati

    hi , alhamdulillah Saya minum kita beauties 15day dapat turun bb 2kg lebih , jadi saya nak repeat order lagi

  66. edwanmaj

    Tq seller . Sorry lambat so far i dah turun 5kg in 2week ❀️

  67. donny

    Saya dapat kurangkan berat badan dalam 2 minggu dalam 3kg macam tu then support by exersice and minum air putih yang banyak. Syukur turun walaupun turun sikit demi sikit. So far rasanya minuman ni sedap even ada rasa pelik sikit awalnya tapi bila dah boleh go dengan rasa tu okay jer. Sedap and senang untuk consume janji konsisten.
    Saya pun cuba teliti bahan dalam minuman ni semua mmg organik and plus ada yg detox and berikan tenaga lepas minum

  68. rinieqaisarah

    Alhamdulillah setakat ni sy dah minum 3 set.. berat badan sy turun 4kg, yg best nya lagi baru2 ni sy check tahap kolestrol sy semua perfect.. sebelum ni semua bacaan tinggi dalam darah.. lemak jahat kurang lmak baik tinggi..
    Dalam masa yg sama berat badan turun dan kesihatan sy semakin baik.. Alhamdulillah semua dgn izin dariNya

  69. khalilmukaro

    Saya ingin memberi testimoni set turun berat…..setelah amalkan…. alhamdulillah…saya turun hampir 4 kg….saya selalu minum air masak 3 liter …bersenam…dan yang paling penting kurangkan manis dan minuman berkafein seperti yang cik syorkan….tq kita beauties

  70. rrpexx

    Haii
    So far so good . Its helps my digestion process very well
    Kalau dulu susah nak membuang now hari hari dh bole membuang .

  71. noorhamizanbintimahshum

    Best amalkn set dr kita beauties. Mkn bnyk pn tgok timbang makin turun. Bru smggu guna da rse rasi

  72. donnysidu99

    Terima kasih atas penghantaran yang pantas. Ini kali kedua order selepas merasakan dapat adapt dengan diri sendiri. So far product sangat bagus bagi yang nak diet seimbang tapi kena ingat perlu ada juga support sistem macam exercise and kawal pemakanan. Seller sangat baik and mesra. 10star i bagi

  73. junejurinah

    Sy mnum tu sy dpt kwal slera mkn sy..mmg mkn skt je dh knyang
    Lpstu bdn pun rse ringan je
    Sb tu ingt nk repeat lgi

  74. noorhamizanbintimahshum

    Terbaik. Sblmni 88. 2mggu guna produk kitabeuties skng 85kg

  75. junejurinah

    Dh try 1 set sblm ni..mmg dpt mngawal slera mkn..n rse knyg tu lme..kli ke 2 bli…hrp hrga promosi brkekalan la..serasi dgn bdn..πŸ‘

  76. azlindahamdan

    dah berjaya turun berat (kena jaga makan & bersenam juga tau).

  77. dayazaty95

    Yeah barang da sampai.. kali ke-2 repeat.. alhamdulilah turun berat badan 5kg.. Tq seller

  78. fiqah91

    hi, sorry lambat baru reply. sis beli utk adik laki sis. berat dia 100-120kg. sis beli kitabeauties bg dia cubaan pertama. memang hilang selera mkn. byk minum air kosong juga. ni repeat order kedua. insyaAllah target nk turun berat 80-90kgπŸ˜‰ nanti akan repeat order plak.

  79. iezameyy

    produk nii best, mmg buat kurang makan.. kalau nak makan bnyak pn, mmg pecah perut.. sbb trlampau kenyang
    nii da kali ke2 repeat order

  80. __.yogaa

    Semalam baru saya cuba sis, memang betul kurang selera makan 😍 hari ni 2nd day pula ❀️

  81. nurumairah92

    Tq seller barang sudah smpai…mmg berkesan turun berat badan.. Kali keberapa bli pun xtaw..

  82. molleq27

    Kali kedua order.. Sangat berpuas hati dgn produk ni..semua ni sy boleh telan xad mslh..plg suka avacado.. Confirm pagi msk toilet.. Shaker sy suka, bila mix/bancuh air x melimpah keluar..

  83. kbadmin

    boleh. saya x sampai sebulan consume kurang dua kilo. Walaupun tak byk..tapi puas hati πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° harga pun mampu milik. Sebab tu repeat lagi..nak consistent setiap hari..TQ KITA BEAUTIES

  84. kbadmin

    Sangat berpuashati πŸ‘ brg smpai dalam keadaan baik πŸ‘πŸ‘ 2kali dh oder.. bila minum nie sbelum mkan..mmg akan rasa cepat kenyang..yg best juga berat badan juga ada turun sdikit..

  85. ikhalazi

    mmg okey sangt dulu consume 5 kotak mcm tu turun 8kg

  86. kbadmin

    3 kali dh repeat oder..kali nie sya oder 2kotak skaliπŸ₯°πŸ₯° mmg membantu untuk mengawal selera mkan..dh minum nie mmg akn rasa cepat knyang..membantu untuk menurun kan berat bdn sya juga..😘😘 sangat recommend kpda yg nak trun kn berat bdn😘😘

  87. kbadmin

    Brg diterima dngan baik . Fast delivery . Hehe . Smlam smpai , mlam tdi cuba . Pgi ni membuang mcm tiada hari esk . Yg penting tk memulaskan perut . Best product 😍

  88. kellfyyee95

    Lepas consume set turun berat, dia cut down slera makan dan no more bloating. Suka sangat.. Itu yg mau order lagi ni. 😊

  89. min45

    Before 70kg. Tak consistent minum pun. Jimat2 minum. Kadang² coco saja minum. Kadang² lemon dan mcm tu juga dengan avocado. Tapi baru 2 hari y lepas timbang,dah turun 64 kg. Da 2x order dah and looking forward to next order😁

  90. ar.tini

    Repeat order kali ke-2! set turun berat badan memang menjadi kat saya, buat saya rasa kenyang sepanjang hari. Yang penting cut sugar dan minum air sekurang2nya 3 liter. Saya turun 103kg kepada 98kg dalam masa sebulan! 😍 Admin peramah dan reply setiap pertanyaan πŸ‘ thank youu suka sangat!

  91. farah052

    Sblm dh pnh beli…
    Guna sekotak turun 5kg

  92. kbadmin

    Berat saya dah turun 3Kg

  93. farah052

    Barang dh sampai….sy dh pnh try 1 set KITA ni..dn turun 5kg…then stop..naik balik la..dn ni mmg repeat balik…dn insyaallah akn repeat sampai sy dpt berat yg sihat.. Seller pn baik sgt peramah…tq ye.

  94. wan36.aishah

    Ooo mcm tu okey thank you, btw sy dh try pagi tdi kita kuros, smpai skrg sy tk rsa lapar, biasa jam 11 mcm tu dh lapar

  95. laeysim95

    Sangat berpuashati πŸ‘ brg smpai dalam keadaan baik πŸ‘πŸ‘ sentiasa repeat oder sbab mmg berkesan untuk mengawal selera mkan.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *