PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Ku’Ros

RM28.70

Anda mengalami masalah selera makan yg tinggi?
Hari-hari, setiap jam, setiap minit berlalu dalam kepala hanya asyik nak makan shj… Jgn risau KITA Ku’ros akan bantu mengurangkan selera makan dan pada masa yg sama akan bantu membakar lemak yg degil dalam badan anda.
Kesan seawal 3 HARI.

 

Minuman Campuran Botani
Chocolate, Konnyaku, L-Carnitine, Green Coffee, African Mango

 

MEMBANTU ANDA TURUNKAN BERAT DENGAN SELAMAT
  • Menghalang peningkatan berat badanΒ 
  • Membakar lemak berlebihan.
  • Mengurangkan pengambilan kalori.
  • Membuat berasa kenyang dengan cepat.

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

KONNYAKU
Konnyaku has no fat, low in calories and rich in dietary fiber.

L CARNITINE
Active ingredient in fat burning

GREEN COFFEE POWDER
Green coffee bean that burns fat fast

HOODIA POWDER
Hoodia is the appetite-suppressing.

VITAMIN C
Strengthen the immune system.

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Susu Coklat, Fructose, Serbuk Konnyaku, Guar Gum, L-Carnitine,Serbuk Kopi Hijau, Serbuk Hoodia, Mangga Afrika, Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate, Perisa Coklat

NO FAT, LOW IN CALORIES & RICH IN DIETARY FIBER
It can prevent obesity and aid in shedding of excess pounds. Its fiber content can reduce consumption of calories. It can also make one feel full quickly.

FAST FAT BURNING
Helps to break down stored fat in our body faster and more effective.

APPETITE SUPPRESSING
Decreases appetite so you eat less

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

11 reviews for KITA Ku’Ros

  1. princesslizi

    Good Product! Fast Delivery! Value For Money

  2. fedilabeauti

    Diterima dalam keadaan baik. Penghantaran juga laju. BIG FAN OF KITA BEAUTIES ❀️

  3. kikimimi56

    Very fast delivery.semalam order harini tghari dh smpai.dah consume.sedap rase coklat tu.kene repeat lagi lah.

  4. niniyunami22

    Pembungkusan yg sangat baik. Rase pun xde la mcm ubat kurus yg ntah pape rase tu. Nak ckp sedap xjugak. Hahaha

  5. lqq21

    Received in good condition actually ni dah kali kedua beli. Actually i consume ni plus i betul2 diet so i lost almost 5Kg. Kesan dia kita akan selalu g toilet masa awal pagi tu. Pastu dia meningkatkan metabolisme jga yg I perasan if i consume bendani berat xlah naik mendadak. 😊😌. Tq seller yg baik

  6. taylorhami

    Barang dah smpai thank you seller! seller ship out lajuu jaa pagi order petang dah ship outt poslajuu yg hanto lmbat huhuhu Thanks once again seller

  7. fedilafrah

    Rugi tak beli banyak sikit. Emmm dah harga asal balik dah sekarang 😫

  8. 937lovelyxo

    Barang smpai dlm keadaan y baik..tq pnjual..

  9. nurima278

    hmm tk sedap laa rasa dia tapi ok laa sebab supplement kan nk rasa sedap macam mana sngt. seller dh post awal tapi using poslaju memang lambettt gila nk sampai. pape pun harap harap menjadi laa consume benda ni πŸ˜ŒπŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ

  10. siti231278

    Puas hati, bungkusan diwrap dgn kemas. Pos pun cepat, semalam baca tracking mcm jauh lagi. tp harini dah sampai 😁

  11. flowerxoxoxo2178

    TQSM.. 😘😘

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *