PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Ku’Ros

RM28.70

Anda mengalami masalah selera makan yg tinggi?
Hari-hari, setiap jam, setiap minit berlalu dalam kepala hanya asyik nak makan shj… Jgn risau KITA Ku’ros akan bantu mengurangkan selera makan dan pada masa yg sama akan bantu membakar lemak yg degil dalam badan anda.
Kesan seawal 3 HARI.

 

Minuman Campuran Botani
Chocolate, Konnyaku, L-Carnitine, Green Coffee, African Mango

 

MEMBANTU ANDA TURUNKAN BERAT DENGAN SELAMAT
  • Menghalang peningkatan berat badanย 
  • Membakar lemak berlebihan.
  • Mengurangkan pengambilan kalori.
  • Membuat berasa kenyang dengan cepat.

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

KONNYAKU
Konnyaku has no fat, low in calories and rich in dietary fiber.

L CARNITINE
Active ingredient in fat burning

GREEN COFFEE POWDER
Green coffee bean that burns fat fast

HOODIA POWDER
Hoodia is the appetite-suppressing.

VITAMIN C
Strengthen the immune system.

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Susu Coklat, Fructose, Serbuk Konnyaku, Guar Gum, L-Carnitine,Serbuk Kopi Hijau, Serbuk Hoodia, Mangga Afrika, Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate, Perisa Coklat

NO FAT, LOW IN CALORIES & RICH IN DIETARY FIBER
It can prevent obesity and aid in shedding of excess pounds. Its fiber content can reduce consumption of calories. It can also make one feel full quickly.

FAST FAT BURNING
Helps to break down stored fat in our body faster and more effective.

APPETITE SUPPRESSING
Decreases appetite so you eat less

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

30 reviews for KITA Ku’Ros

  1. princesslizi

    Good Product! Fast Delivery! Value For Money

  2. fedilabeauti

    Diterima dalam keadaan baik. Penghantaran juga laju. BIG FAN OF KITA BEAUTIES โค๏ธ

  3. kikimimi56

    Very fast delivery.semalam order harini tghari dh smpai.dah consume.sedap rase coklat tu.kene repeat lagi lah.

  4. niniyunami22

    Pembungkusan yg sangat baik. Rase pun xde la mcm ubat kurus yg ntah pape rase tu. Nak ckp sedap xjugak. Hahaha

  5. lqq21

    Received in good condition actually ni dah kali kedua beli. Actually i consume ni plus i betul2 diet so i lost almost 5Kg. Kesan dia kita akan selalu g toilet masa awal pagi tu. Pastu dia meningkatkan metabolisme jga yg I perasan if i consume bendani berat xlah naik mendadak. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Œ. Tq seller yg baik

  6. taylorhami

    Barang dah smpai thank you seller! seller ship out lajuu jaa pagi order petang dah ship outt poslajuu yg hanto lmbat huhuhu Thanks once again seller

  7. fedilafrah

    Rugi tak beli banyak sikit. Emmm dah harga asal balik dah sekarang ๐Ÿ˜ซ

  8. 937lovelyxo

    Barang smpai dlm keadaan y baik..tq pnjual..

  9. nurima278

    hmm tk sedap laa rasa dia tapi ok laa sebab supplement kan nk rasa sedap macam mana sngt. seller dh post awal tapi using poslaju memang lambettt gila nk sampai. pape pun harap harap menjadi laa consume benda ni ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ

  10. siti231278

    Puas hati, bungkusan diwrap dgn kemas. Pos pun cepat, semalam baca tracking mcm jauh lagi. tp harini dah sampai ๐Ÿ˜

  11. flowerxoxoxo2178

    TQSM.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  12. Internet Order

    Haaa yes kurang craving menda manis

  13. Internet Order

    Sangat2 membantu..dalam tempoh 1bulan setengah saya daaa hilang 7kg ๐Ÿฅฐ…rasa bertenaga lebih dan paling best xde lagi rasa lapar kerap2..makan pon cepat rasa kenyang..

  14. Internet Order

    Sy minum x konsisten, selang seli… & setakat ni yg sy perasan, sy mcm kuat berpeluh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… which is ok la… Tu pun baru minum 3 sachets rasa’y ๐Ÿคญ

  15. Internet Order

    yah i love this so muchโ™ฅโ™ฅ

  16. Internet Order

    ada sis, sebelum ni malam je rasa lapar lepas i consume kita kuros.. alhamdullilah kurang rasa lapar bila malammm๐Ÿ˜

  17. Internet Order

    so far diorg kate recommended sngt

  18. Internet Order

    Hi ๐Ÿ˜‡ so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lamaยฒ semua dah longgar sgt ๐Ÿฅฐ now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  19. Internet Order

    Hi so far sy amalkan kita blot it alhamdulillah perut rasa ringan je and minum kita ku ros pun perut rasa kenyang je tak rasa lapar pun .. so sekarang ni tengah minum box yg ke2 insyallah akan terus konsisten..tq sebab kluar kan produk ni..love itโค๏ธโค๏ธ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  20. Internet Order

    Okay sis. Ada rasa kurang lapar then peluh2.
    Saya kurang makan pagi just minum kuros tengahari atau petang2 baru cari nasi
    Tak lapar sangat kalau minum

  21. Internet Order

    Saya dah try kita blok it dgn kita kuros .. mmg rasa kurang lapar .. sblom ni mulut asyk nk megunyah je .. sampai nk bdiri n jalan lama2 pon tk boleh sbb sakit tumit .. tp skrg mkn sikit pon kenyang ..sy juga cut minum air manis .. just minum air masak je .. sekarang nk buat ape pon selesa je badan rasa ringan .. alhamdulillah menbantu ๐Ÿฅฐ

  22. Internet Order

    Minum kita kuros dpt menahan rasa lapaar ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘

  23. Internet Order

    Mula2 nak try kita beauties kuros ni takut jugak akan sakit kepala macam supplement lain. Tapi lepas try langsung tak sakit kepala macam product lain. Yg best minum ni sy jadi kenyang๐Ÿ˜ Buat keje sikit je badan dah peluh2. Walaupun berat tak turun banyak tapi okay laa 2box turun 2kg tanpa senaman. Tak payah skip makan sebab sy memang suka makan. Terseksa tau kalau tak dapat makanan manis2 fav sy haha๐Ÿ˜‚

  24. Internet Order

    Tapi awal pagi tadi saya dah membuang . Lancar sgt jadi ringan badan ๐Ÿ˜

  25. Internet Order

    kita beauties kuros tu memg berkesan sbb i minum pagi trus tk rasa lapar ha.

  26. Internet Order

    Puas hati sgt min sbb kali kedua minum kita kuros ni kurg sikit selera nak makan, cuma nak minum air je. Tapi bagus lah sbb boleh tahan diri dari makan je ๐Ÿ˜‚ selama ni saya tak dpt nak tahan diri dari makan setiap minit … Huhuu ada kita kuros ni boleh lah tahan diri dari makn banyakยฒ ๐Ÿ˜Š harap produk ni boleh mengurangkan berat badan saya dan dpt membantu saya mendptkan berat bdan ideal ๐Ÿ˜

  27. Internet Order

    Hi
    Saya suka Kita kuros
    Rasanya sedap
    Ad perubahan
    Berat saya turun 2 kg bila saya consume ๐Ÿ˜

  28. Internet Order

    Saya amalkan product Kita beauties drpd berat saya 70
    Sekarang berat saya dah 67kg ๐Ÿฅฐ rasa gembira sangat bila berat turun
    Lepas ni saya akan sentiasa consume kitabeauties. ๐Ÿ˜ Rasanya pun sedap. Selera makan pun dah Tak mcm dulu. Kalau tak. Asyik asyik nak makan. Sbb Kita beauties, saya makan normal , breakfast, lunch Dan dinner. Kalau tak dulu setiap 1 jam Cari snack tak berkhasiat sbb lapar

  29. ktimaa

    alhamdulillah setakat ni consume memang xlapar cm dlu, dah xcraving bnd manis2
    selalu asyik nak makan je
    kita kuros sangat membantu

  30. nama

    Haa so far saya guna kita kuros ni kann . Jarang nak makan astu kalau lapar minum air kosong je takde selera nak makan nasi . Kalau makan pun sikit je nasi . Malam just makan roti sikit astu kenyang . Esok pagi saya membuang .. Ringan sikit rasa badan ๐Ÿ˜
    Dahnak habis 1 kotak . Tinggal satu je lagi . Harini hari ke-10 saya minum agak berkesan jugakk even saya belum timbang ๐Ÿ˜…

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *