PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Pu’th

RM28.70

Kulit anda terasa kusam? kering? berminyak? tona tak sekata?

Semua wanita seram bila memiliki kulit yg mempunyai pori-pori muka yang besar & kulit yang berminyak dan pada masa yang sama tona kulit yang tidak rata.

KITA PUTIH dapat bantu anda mencapai kulit bersih & cerah dengan pantas  menghapuskan jeragat halus dan kasar, menaikkan kelembapan kulit yang kusam, menghilangkan kesan parut & parut jerawat menjadikan kulit anda licin, sihat, cantik dan cerah. Dirumus dari buah camu-camu, extrak oren dan biji anggur pasti 100%  berkesan.

Kesan seawal 7 hari

 

Minuman Campuran Botani
Orange, Camu-camu, Alpha Lipoic Acid, Grape Seed

Produk memutihkan kulit menggunakan 100% teknologi dan formulasi Korea, ia memberi kesan pemutihan berganda.

Kulit yang sederhana cerah akan ambik masa 14 – 24 hari
Liang pori menjadi lebih kecil dalam masa 3-7 hari
Menghilangkan jerawat dalam 7-14 hari

 

MENCERAHKAN KULIT DAN BADAN

Mencerahkan kulit
Melicinkan kulit
Mencegah pertumbuhan jerawat
Tona lebih sekata
Menegangkan kulit
Liang pori menjadi lebih kecil
Mengurangkan minyak pada muka
Melembapkan kulit

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

GRAPE SEED
For skin lightening, skin balancing

CAMU CAMU
Superfood for your face to your daily diet 60x stronger than Vitamin C

ALPHA LIPOIC ACID
Primary antioxidant that prevents aging and inflammation of skin.

VITAMIN C
High in Vitamin C

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Oren, Fructose, Maltodextrin, Vitamin C, Guar Gum, Silicon Dioxide, Camu-Camu, Alpha Lipoic Asid, Serbuk Biji Anggur,
Tricalcium Phosphate, Perisa Pic

FOR SKIN LIGHTENING
Facial complexion is smoother and brighter. Helps maintain fairer and even skin tone, reduces acne breakouts. Extremely good for oily skin.

SUPERFOOD TO YOUR FACE TO YOUR DAILY DIET
Healthy looking skin. Helps to minimized pores within 24 hours. Reduce inflammation during acne breakout.

PRIMARY ANTIOXIDANT THAT PREVENTS AGING AND INFLAMMATION OF SKIN
Skin color is enhanced. Pore size is minimized to give the skin a more polished look. Smoother, firmer and clearer skin.

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

** SUITABLE FOR THOSE WITH SEAFOOD ALLERGIES

39 reviews for KITA Pu’th

  1. lindagrande

    Good items.. Recommended buy from this brand ❤️👍🏻👍🏻👍🏻

  2. fadzalynaomi

    Diterima dalam keadaan baik. Penghantaran juga laju. working best for me 🥰

  3. happynina

    Fast delivery and very cheap too ! Hope it works for me.

  4. raisa123

    Da sampai terima kasih,,nasib cpt…hehe semoga ada pencerahan,terbaik 👍👍👍

  5. aminalina

    Second repeat✌️ mmg osem la produk ni & shipping sgt2 cpt🚛👍… Packaging no problem la🙌

  6. zailanima

    first try ni and i love it! ❤️ 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  7. lilysulaimi

    Barang sudah sampai good good good good good!

  8. fizalgirl

    Best! Dah banyak kali received. Seller bagus and responsive. Tapi delivery yg problem, Poslaju buat hal ntah dekat siapa dia hantar. Setelah berhari complain baru dapat barang. Nasib baik dapat. Kita beauties team sangat bagus, they calm me well. Mmg nanti akan repeat!.

  9. Internet Order

    Utk Kita puth Saya dh Cuba masuk Ni dh 3 kotak.. ok lah masalah jerawat dh kurg sikit and nampak cerah sikit…
    For Kita mohair Saya baru nak Cuba … Nnti after habis 1 kotak Saya bagi feedback…

  10. Internet Order

    Eya, sy guna kita putih tu. Dlu lmbt sngt nk dpt kulit putih, skrg senang ja ..bln 6 lepas sy ada balik Sabah, lepas tu balik KL. Kulit hitam sbb pegi pantai, teruk hitam time tu. So sy minum kita putih, bru hbis 3 kotak kulit dah putih ..

  11. Internet Order

    Alhamdulillah ada prubahan jgk .. Da guna hmpir sebulan..

  12. Internet Order

    Eya sis, sy sngt brpuas hati bkn memutihkan kulit ja, mengurang kn jerawat juga. Pori2 pun mengecil. Syukur ada kita beauties nie. 💙💙💙💙

  13. Internet Order

    Alhamdulillah much better

  14. Internet Order

    Alhamdulillah makin ok😂

  15. Internet Order

    Spnjng guna. Sy rsa kulit saya makin ok sbb muka sy senang naik jerawat.n alhamdulillah, spnjng guna ni, muka sy makin mmbaik
    N sy pon rsa makin putih😭😭
    That’s why sy nk repeat produk kita beauties ni sbb kesan yg sy dpt amat mmuaskan

  16. Internet Order

    alhamdulillah setakat ni kita beauties tak mengecewakan sy lagi
    produk yg sy dh cuba perisa oren, berries, pomegranate semuanya okay 🙂
    kulit sy pun semakin cantik <3

  17. Internet Order

    Alhamdullilah sedap rasa dia

  18. Internet Order

    So far baru pkai 3 hari and harini hari yg keempat kulit moist sngt sbb bnyk minum air putih pastu consume kita puth sebelum breakfast..and sedap ya mmg fav betul❤️
    Akak ckp 7 hari nmpk kesan ini bru 4 hari dh nmpak

  19. Internet Order

    So far kulit muka ni kurang naik jerawat, selalu period atau tak mesti naik jerawat pasir tak pun jerawat yg putih2 tu.

  20. Internet Order

    Ye betul. So far kulit makin berseri, parut jerawat pun dah makin kurang
    Berkesan sangat

  21. Internet Order

    Tgk kulit sy glowing tu.. Semua sbb sy amalkan KITA BEAUTIES ❤
    Produk ni so far mmg bagus utk sy
    Dalaman dgn luaran, dua² bg sy, sy rasa sy ni makin sihat
    Rasa fresh ja sepanjang hr

  22. Internet Order

    And utk produk kita puth, kulit drpd jerawat merah² dah nmpak perubhn sgt skrng. Cuma tnggl parut² kecil saja 🤩

  23. Internet Order

    Guna putih..bkn muka je putih..tp badan pun putih dan bersih😍😍 wlupun umur dah meningkat..
    Rakan2 pun ckap..dah putih dan fawless wlupun br guna 2 kotak👍👍

  24. Internet Order

    salam admin , sy nak share testimoni after 2 months consuming Kita puth & kita colla . time dkt college sy start consume , first month tu saya just mkn kita puth je dulu pastu baru mkn yang colla . Hari2 sy minum atleast 2liter air time consume Kita ni , then ramai kawan tegur kulit saya makin cerah & tak bercapuk. . Sbb atas dahi saya burn , tone skin saya jd tak sekata. Alhamdulillah since sy konsisten amalkan kita puth and colla ni boleh nampak perubahan dkt kulit. Selfie pun makin confident😜
    Hehe ada beza kan🙈💕 muka rasa lembap jeeee

  25. Internet Order

    Dah .. alhamdulillah rasa kulit moist sikit ..

  26. Internet Order

    Alhamdulillah. Skin getting better with KITA PUTH. Selalu kusam, makeup pun jd takbest. Now kusam hilang, glowing lagi adaa 🥰 Thanks KITA BEAUTIES❤️

  27. Internet Order

    Ye mggu lepas br sy mencuba..ok la nampak bersih kulit sy

  28. Internet Order

    Kita beauties sy br mencuba xsampai lg 1kotak dah nampak perubahan pd sy..kulit sy nampak bersih sgt..bila pagi kene sinaran matahari kulit sy lg nampak cerah bersih sgt²..sy xsangka sy br mencuba 3pack dah nampak kesan walaupun xbyk..suka sgt² dgn kita beauties 🥰
    Kita beauties PU’TH rasa memang sedap..sy akan terus mencuba utk lihat hasil yg lebih lg utk kulit wajah sy yg bermyk, jerawat n berparut..😘

  29. Internet Order

    Saya dah amalkan kita beauties pu’th ni hampir seminggu..mmg betul2 best skin rasa moist, n pembuangan lawas setiap hari.. energy booster stiap hari, di samping dpt cerahkan skin saya juga perasan parut2 di muka saya pudar dan skin nampak tegang ❤️❤️❤️ love kita beauties😍😍

  30. Internet Order

    Hai.. Sy suka minum kita beauties ni.. Hari mkin makin kulit makin sekata.. Kuku bsinar.. Xcepat penat walau keje seharian.. Rasa pn sedap sgt.. 😍😍

  31. Internet Order

    ada nmpk cerah, minyk pun kurg

  32. Internet Order

    Yup , saya punya jerawat memang hilang. Dan muka memang naik seri. Sebabtu nak repeat hehehe

  33. Internet Order

    Saya guna produk ni baru 1 kotak tapi nampak perubahan pada kulit. Bekas jerawat yg halus2 tu makin lama makin pudar 😊

  34. Internet Order

    saya baru guna kita beauties puth tu dlm 5 hari ja then saya dh bole rasa bila bangun pagi ja muka tk kusam dah and saya rasa mcm kulit saya semakin putih, Kita beauties puth ni memg produk yg terbaik la 😍

  35. Internet Order

    Alhamdulillah..kita beauties👍👍

  36. camelia1

    Alhmdulillah okay kulit saya. Jerawat sangt susah nak tumbuh. Kalau tumbuh pon timw hormon tak stabil itu pon 1 je. Hehehe
    Alhmdulillah okay
    Minum vitamin c ni pon saya g kerja tak ngantuk alhmdulillah boleh tahan smpai habis office hour
    Terima kasih hasilkan produk ni.

  37. frinz24

    So far sangat puas hati dengan produk kita beauties terutama pada harga. Saya as student memang mampu miliki produk ni dan lagi best result dia memang nampak. Jerawat kurang , cuma tinggal parut cikit + memang ibu tegur kulit makin cerah 😍😍 lepas cuci muka pun muka tak kering macam sebelum ni. Terbaikkk 😍

  38. dinena

    Sy tlh mncuba byk produk lain kerana kulit sy yg sentitif dan jerawat d bhagian badan..Di antaranya juga ada produk yg mahal.. Bila sy cuba produk ni dlm smggu jerawat bdan hilang.. Kuku makin bsinar.. Tumit kaki yg kasar dan mcm nk pecah lama² makin hilang.. Yg plg best muka sy dh x pakai foundation tebal.. Sy bpuas hati dgn kulit sy skrang.. Kita beauties satu produk yg bkualiti tggi dgn hrga yg sgt mampu mmpu milik.. Tq kita beauties💕💕

  39. syafikin

    Saya dah hbskan1 kotak kita puth tu mmg sedap rasa oren..hehe .. Alhamdulillah kawan saya kata kulit makin cerah..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *