PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Fib’Re

RM28.70

Perut buncit? Perut kembung? Masalah sembelit?

Jgn risau KITA Fi’bre akan bantu masalah anda, dgn rasa avacoda yg sedap tanpa bahan bahan kimia, dirumus khusus untuk membantu menyingkirkan toksin dan mencuci usus seterusnya membantu anda mengurangkan berat badan yang berlebihan secara sihat dan juga untuk melangsingkan badan & mengawal berat badan.

HALAL, GMP, LULUS KKM. Kesan seawal 3 HARI.. Sgt pantas.

 

Minuman Campuran Botani
Alpukat, Nenas Campuran Buah dan Sayuran

 

SESUAI UNTUK MEREKA DENGAN MASALAH SEMBELIT

  • Mengatasi masalah sembelit
  • Melangsingkan badan & mengawal berat badan
  • Mengatasi kembung perut, angin, pedih ulu hati, senak perut & buasir
  • Menghilangkan masalah sakit kepala, migrain & masalah tidur
  • Melancarkan proses pembuangan air besar
  • Menghindarkan diri dari salur darah tersumbat & sakit jantung

Kandungan serat yang tinggi dan vitamin-C yang ada di dalamnya mempromosikan pergerakan usus yang lebih mudah mencegah sembelit

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

AVOCADO
Experience better digestion and regular bowel movements

MIX FRUIT (PINEAPPLE, APPLE, KIWI, PASSION FRUIT, LEMON)
Helps to remove toxic waste materials from the body

MIX VEGETABLE (SPINACH, CUCUMBER , CELERY)
Detox body with Mix Vegetable helps better complexion

VITAMIN C
High In vitamin C

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Avacado, Fructose, Campuran Buah dan Sayuran (Nenas, Epal, Kiwi, Markisa, Lemon, Pir, Bayam,Timun, Saderi),Maltodextrin, Serbuk Senna, Guar Gum, Citric Asid, Serbuk Nenas, Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate, Perisa Epal

BETTER DIGESTION /REGULAR BOWEL MOVEMENTS
The high fiber content and vitamin-C present in them promote easier bowel movements preventing constipation.

MIX FRUITS HELPS TO REMOVE TOXIC WASTE MATERIAL FROM THE BODY
MIXFRUITS is not only sweet and delicious, but it also aids in detoxing your body, thanks to the presence of bromelain, a powerful digestive enzyme

DETOX BODY WITH MIX VEGETABLE HELPS BETTER COMPLEXION
Increases in fruit and vegetables intake over a period of six weeks improves healthier complexion.

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

23 reviews for KITA Fib’Re

  1. mariamarina

    Barang dah smpai thank you seller! seller ship out lajuu jaa pagi order petang dah ship outt poslajuu yg hanto lmbat huhuhu Thanks once again seller ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. tinanurmod57

    Dah sampai.. 😆 poslaju lambat juga tapi takpe sebab tak urgent pon.. admin kita beauty sangat membantu dalam pemilihan produk.. i tanya direct dengan farmasi diorang pon tak tau nak pilihkan yang mana 😂😭 so better beli direct dengan hq.. diorang boleh jawab pemasalahan kita..harap berkesan 🥰🥰

  3. sabrinababy

    Dah sampai, packaging kemas ✨

  4. rinimamianur

    Terima kasih seller…
    Produk kualiti terbaik…
    Saya amat menyukainya..
    Semoga perniagaan seller bertambah maju dan success 🏆💪👌👍💪👏
    Seller pun terbaik & ramah..
    Dah try… Rasa ok.. Xmanis. Ok laa nak cantikkan mana bole manis2..hehe👍👍👍👍👍👍

  5. nursitimodhmuni3

    Alhamdulillah barang cukup & cepat sampai, order selasa ptg, khamis pagi dah dpt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  6. selinasulaimi

    Bungkusan bagus..siap buble wrap..cume barang sangkut kt pos laju lama sgt….hehehe..xpe abg posmen…sy faham…tq

  7. linayamy

    Fast service . Cuma courier je slow at parcel n kotak kemek . But brg dlm
    Ok 👌🏼 👌🏼👌🏼💃🏻💃🏻💃🏻 dah 3bulan consume this product n 👍🏻👍🏻👍🏻 also cheap .. this time beli lebih sebab Dorang buat promo 💜💜💜

  8. bidanayani

    Barang dah sampai tq seller.. harap dia berkesan lah..nanti boleh beli lagi..

  9. biyanihasim1

    Penghantaran cepat 👍 pembalutan kemas 👍. Harga berbaloi thanks ✨👌😝

  10. fatimmxoxo

    Terima kasih brg dh smpi

  11. Internet Order

    Alhmdllh mmbuang dgn lncar hehe tq sbb bg thu sy byk info psl prduk awak ..
    Mmg berksan

  12. Internet Order

    produk baik.tiada masalah sampingan..perubahan pada wife melancar kn pembuangan.bdn jadi semangat.tu yang die bagitau sya

  13. Internet Order

    So far saya rasa okay. Lps minum tu ada kesan senang membuang 😂

  14. Internet Order

    Mmbuang alhmdllah

  15. Internet Order

    saye baru nk try kita beauties ni, sbb kawan2 saye ramai yg bagi positive feedback

  16. Internet Order

    Ada ada lega je perut heheheh
    Seronok lak try tu
    Smlm pon mkn tak bnyak hehehe so ada jugak membuang kalau tidak susah nk membuang heheheh

  17. Internet Order

    Hi 😇 so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lama² semua dah longgar sgt 🥰 now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  18. Internet Order

    Okay sgt,,
    Terbaik la
    Sangat membantu actually,, kdg² tk rase pon mcam nak makan😂

  19. Internet Order

    Ye.. sblm ni ad msalh smbelit
    Sekrng dh ok skit lps gne kita fibre tu

  20. Internet Order

    Alhamdulillah,..senang sgt bila mmbuang…x sembelit dah

  21. Internet Order

    Hi so far semnjak saya amlkn kita beauties ni nmpak perubahan yg ketara la.. Contohnya kulit dh putih,sihat, maslah smbelit pon dh kurng. So sya nk ucpkn terima ksih sngt2 kpda kita_beauties sbb prduk ni mmg btul2 berksn .😊

  22. Internet Order

    Sebenarnya saya ada mslh buasir..dah xtaw nak guna produk apa…adk sya sujest produk ni…lpas try skotak ja..dah ada prubahan..buasir mngecut…

  23. Internet Order

    Hi yaaa so far okay… Minum mlm je.. pstu pg2 mmg membuang . 👍👍😊

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *