PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Fib’Re

RM28.70

Perut buncit? Perut kembung? Masalah sembelit?

Jgn risau KITA Fi’bre akan bantu masalah anda, dgn rasa avacoda yg sedap tanpa bahan bahan kimia, dirumus khusus untuk membantu menyingkirkan toksin dan mencuci usus seterusnya membantu anda mengurangkan berat badan yang berlebihan secara sihat dan juga untuk melangsingkan badan & mengawal berat badan.

HALAL, GMP, LULUS KKM. Kesan seawal 3 HARI.. Sgt pantas.

 

Minuman Campuran Botani
Alpukat, Nenas Campuran Buah dan Sayuran

 

SESUAI UNTUK MEREKA DENGAN MASALAH SEMBELIT

  • Mengatasi masalah sembelit
  • Melangsingkan badan & mengawal berat badan
  • Mengatasi kembung perut, angin, pedih ulu hati, senak perut & buasir
  • Menghilangkan masalah sakit kepala, migrain & masalah tidur
  • Melancarkan proses pembuangan air besar
  • Menghindarkan diri dari salur darah tersumbat & sakit jantung

Kandungan serat yang tinggi dan vitamin-C yang ada di dalamnya mempromosikan pergerakan usus yang lebih mudah mencegah sembelit

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

AVOCADO
Experience better digestion and regular bowel movements

MIX FRUIT (PINEAPPLE, APPLE, KIWI, PASSION FRUIT, LEMON)
Helps to remove toxic waste materials from the body

MIX VEGETABLE (SPINACH, CUCUMBER , CELERY)
Detox body with Mix Vegetable helps better complexion

VITAMIN C
High In vitamin C

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Avacado, Fructose, Campuran Buah dan Sayuran (Nenas, Epal, Kiwi, Markisa, Lemon, Pir, Bayam,Timun, Saderi),Maltodextrin, Serbuk Senna, Guar Gum, Citric Asid, Serbuk Nenas, Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate, Perisa Epal

BETTER DIGESTION /REGULAR BOWEL MOVEMENTS
The high fiber content and vitamin-C present in them promote easier bowel movements preventing constipation.

MIX FRUITS HELPS TO REMOVE TOXIC WASTE MATERIAL FROM THE BODY
MIXFRUITS is not only sweet and delicious, but it also aids in detoxing your body, thanks to the presence of bromelain, a powerful digestive enzyme

DETOX BODY WITH MIX VEGETABLE HELPS BETTER COMPLEXION
Increases in fruit and vegetables intake over a period of six weeks improves healthier complexion.

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin, strengthen the immune system.

74 reviews for KITA Fib’Re

  1. mariamarina

    Barang dah smpai thank you seller! seller ship out lajuu jaa pagi order petang dah ship outt poslajuu yg hanto lmbat huhuhu Thanks once again seller ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. tinanurmod57

    Dah sampai.. 😆 poslaju lambat juga tapi takpe sebab tak urgent pon.. admin kita beauty sangat membantu dalam pemilihan produk.. i tanya direct dengan farmasi diorang pon tak tau nak pilihkan yang mana 😂😭 so better beli direct dengan hq.. diorang boleh jawab pemasalahan kita..harap berkesan 🥰🥰

  3. sabrinababy

    Dah sampai, packaging kemas ✨

  4. rinimamianur

    Terima kasih seller…
    Produk kualiti terbaik…
    Saya amat menyukainya..
    Semoga perniagaan seller bertambah maju dan success 🏆💪👌👍💪👏
    Seller pun terbaik & ramah..
    Dah try… Rasa ok.. Xmanis. Ok laa nak cantikkan mana bole manis2..hehe👍👍👍👍👍👍

  5. nursitimodhmuni3

    Alhamdulillah barang cukup & cepat sampai, order selasa ptg, khamis pagi dah dpt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  6. selinasulaimi

    Bungkusan bagus..siap buble wrap..cume barang sangkut kt pos laju lama sgt….hehehe..xpe abg posmen…sy faham…tq

  7. linayamy

    Fast service . Cuma courier je slow at parcel n kotak kemek . But brg dlm
    Ok 👌🏼 👌🏼👌🏼💃🏻💃🏻💃🏻 dah 3bulan consume this product n 👍🏻👍🏻👍🏻 also cheap .. this time beli lebih sebab Dorang buat promo 💜💜💜

  8. bidanayani

    Barang dah sampai tq seller.. harap dia berkesan lah..nanti boleh beli lagi..

  9. biyanihasim1

    Penghantaran cepat 👍 pembalutan kemas 👍. Harga berbaloi thanks ✨👌😝

  10. fatimmxoxo

    Terima kasih brg dh smpi

  11. Internet Order

    Alhmdllh mmbuang dgn lncar hehe tq sbb bg thu sy byk info psl prduk awak ..
    Mmg berksan

  12. Internet Order

    produk baik.tiada masalah sampingan..perubahan pada wife melancar kn pembuangan.bdn jadi semangat.tu yang die bagitau sya

  13. Internet Order

    So far saya rasa okay. Lps minum tu ada kesan senang membuang 😂

  14. Internet Order

    Mmbuang alhmdllah

  15. Internet Order

    saye baru nk try kita beauties ni, sbb kawan2 saye ramai yg bagi positive feedback

  16. Internet Order

    Ada ada lega je perut heheheh
    Seronok lak try tu
    Smlm pon mkn tak bnyak hehehe so ada jugak membuang kalau tidak susah nk membuang heheheh

  17. Internet Order

    Hi 😇 so far saya consume produk slimming dh turun 7kg . Ambil tak konsisten sgt tp jaga makan je . Seluar and baju lama² semua dah longgar sgt 🥰 now tgh nk habiskan box yg ke-2 .

  18. Internet Order

    Okay sgt,,
    Terbaik la
    Sangat membantu actually,, kdg² tk rase pon mcam nak makan😂

  19. Internet Order

    Ye.. sblm ni ad msalh smbelit
    Sekrng dh ok skit lps gne kita fibre tu

  20. Internet Order

    Alhamdulillah,..senang sgt bila mmbuang…x sembelit dah

  21. Internet Order

    Hi so far semnjak saya amlkn kita beauties ni nmpak perubahan yg ketara la.. Contohnya kulit dh putih,sihat, maslah smbelit pon dh kurng. So sya nk ucpkn terima ksih sngt2 kpda kita_beauties sbb prduk ni mmg btul2 berksn .😊

  22. Internet Order

    Sebenarnya saya ada mslh buasir..dah xtaw nak guna produk apa…adk sya sujest produk ni…lpas try skotak ja..dah ada prubahan..buasir mngecut…

  23. Internet Order

    Hi yaaa so far okay… Minum mlm je.. pstu pg2 mmg membuang . 👍👍😊

  24. lavennaa

    kawan saya dah cuba dah 3 hari penggunaan jerrr 😍 badan dah rasa ringan semacam jerr selepastu selera makan pun dah berkurang!! memang power lah product kita beauties ni!! 💓💓💓💓 recommended sangat!! plus halal 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

  25. aznidah

    hi i baru consume set turun berat kita beauties 2hari tpi dh turun 2kg heheheh thankyou kita beauties..kita kuros tu memang best betul2 mengenyangkan tak rasa lapar langsung semua set ni best laa thankyouuu kita beauties

  26. muniya90

    Dah nampak perubahan Malam pun tak Rasa nak makan dah love u sangat ² nanti nak order lagi

  27. nurumairah

    Alhamdulillah… Sgt berkesan berat badan pun turun..

  28. muniya90

    Alhamdulillah turun5kg

  29. siti3

    Sy ambil set slimming ni ok xde mslh apa2..rs nk mkn pun kurang,perot rs ringan,membuang pun lancar je..memang best la produk ni x menyesal sy ambil..

  30. norasyuranajla

    Hai sorry lambat 😅 produk kita beauties mmg terbaik 😍 dah try tiga2 mmg berkesan. X mudah lapar dan senang utk membuang 👍 pembungkusan terbaik dan penghantaran cepat 😘

  31. animayusoff

    Baru pertama kali,tapi semalam start minum,dah ade perubahan,rase kenyang pastu lawas membuang

  32. einna_k

    Haah.. Sedap jerr rse perut lpas membuang pg tdy..

  33. raniazynnn

    betul saya dah try semua tapi kita fibre paling sesuai
    perut saya selalu kembung sbb gastric, bila minum kita fibre rasa okayyy

  34. humaira

    Saya baru guna 2 minggu
    Kesan masih belum nampak
    Tp bab mengawal nafsu mkn mmg ok…
    So kita boleh mula susun strategy diet dngn baik
    Biasakan perut dngn makanan yg sikit n yang perlu sahaja
    Cuma sy kekurangan masa utk bersenam
    Yg paling saya suka tentang set ni. X de rasa loya, pening mcm product lain… Terbaik😘

  35. thanhuixin

    Baru 5 hari makan,nanti kalau dah kurus I baru bagi testitomi bergambar ye
    67 kg
    Ada sekarang 65.75kg

  36. halidakarim

    Hai sis, sorry bru prasan dm hahaa. Sor far sy mnum almost 2 minggu turu 1.5kg skrg stop jap sbb tgg period bru nk pruchase repeat order ! Yg kita fibre tu bau dia mcm green tea tp mnom tak mcm green tea hahaha overall best sgt consume kita beauties !

  37. hasriahs

    Kalau utk diri sy,hanya avocado yg membantu… Alhamdulillah turun 1kg.

  38. syamazlizan

    Sbb saya turun 2kg dr 66kg skrg 64kg..minum baru seminggu

  39. dina3

    So far memang bagus, kalau dah consume memang tak rasa lapar seharian dan membuang pun lawas, best sangat 😊

  40. izudin

    Lawas betul. Terbaiklah

  41. nuruls

    Alhamdulillah baru 3 hari consume.. dh ade perubahan dari segi kawal selera mkn… Mudah2an.. akn terus istiqamah.. tq seller

  42. pathlynleosiemikat

    terima kasih admin atas saran yang diberikan. saya berasa puas hati sebab baru start consume kelmarinda boleh rasa resultnya. contoh saya start dengan kita beauties kuros sblm sarapan. dn membuang slepas sarapan. begitu juga kita block it. malam sebelum tdr sa minum fibre tu dan membuang td pagi lepas bangun tdr. mmg terbaik. terima kasih 😍😍😍😍

  43. ina_e_shop

    Saya terima produk 12/1/2021 tetapi baru menggunakannya semalam 19/1/2021. Berat badan semalam 76.5kg. Pagi ini, saya timbang sudah menurun ke 74.25. Alhamdulillah, saya jaga pemakanan saya & cuba minum 3liter air mineral tetapi semalam hanya mampu habiskan 2liter sahaja. Produk tiada rasa yang tidak enak, pembuangan sangat lancar & kerap. Saya yakin saya mampu mengurangkan berat badan saya lebih banyak lagi. Terima kasih Kita Beauties & konsultan yang ‘friendly’ yang sentiasa menjawab pertanyaan² saya 😊

  44. aza1984

    Smalam minum fibre.. pukul 2 pagi tbangun mbuang.. bagus sgt2.. sgt bkesan.. dan cepat..

  45. ina_e_shop

    Saya ‘consume’ 19/1/2021. Berat badan sebelum adalah 76.5kg. 20/1/2021 alhamdulillah, berat badan saya turun ke 74.25. Saya jaga pemakanan & minum sekurang²nya 2liter air mineral. Kerap buang air kecil. Highly recommended & konsultan juga ‘friendly’.

  46. ywsav9vja7ijan

    Sekarang alhamdulillah dah stabil bdan da ringan.. Perut, kepala x sakit da..😘👍

  47. rinie

    Order utk kali ke2.. Alhamdulillah sy baru minum 4hari turun sekilo

  48. fariza399

    1st sy dh try combo 3 set.. Kurus, blokit & fibre.. So far serasi dgn sy..
    Lagi2 yg fibre tu buat kn sy membuang tiap2 hari..
    Terase perut kempis jek.. Hihi..
    Tu yg nk repeat yg fibre lagi..

  49. kbadmin

    Hai sis i just nak share my feedback hehehe i baru minum 4days and rasa berat turun dah sis memang badan ringan perut tak buncit semua tak bersenam ponn lagi just kawal makan je dulu . Lepasni baru nak exercise untuk cepatkan sikitt proses turun berat badan tu hehehe
    And product ni memang menjadi sangat sangat
    Thankyou i dah takda problem sembelit

  50. nano_870518

    Buat masa sekarang belum ada apa2 perubahan sgt,cuma kurang selera mkn,n sering membuang jer..kite nak try smpai 3 bln dulu

  51. nuruljizan

    My second purchase. Thank you seller. Very recommended and fast delivery. I lost about 2 kg in 3 weeks. Will repeat order again soon. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  52. bunianpenang

    Delivery so pantas dan produkmg best😍

  53. Asmila Salleh

    So far okay je hritu mmg membuang laa after 3 sachet saya ambl..cuma saya x consisten..makan pun selang seli 😂

  54. ceriacenderahati

    hi , alhamdulillah Saya minum kita beauties 15day dapat turun bb 2kg lebih , jadi saya nak repeat order lagi

  55. kbadmin

    So far ok minum pi toilet lawas
    Angin pun byk out

  56. edwanmaj

    Tq seller . Sorry lambat so far i dah turun 5kg in 2week ❤️

  57. donny

    Saya dapat kurangkan berat badan dalam 2 minggu dalam 3kg macam tu then support by exersice and minum air putih yang banyak. Syukur turun walaupun turun sikit demi sikit. So far rasanya minuman ni sedap even ada rasa pelik sikit awalnya tapi bila dah boleh go dengan rasa tu okay jer. Sedap and senang untuk consume janji konsisten.
    Saya pun cuba teliti bahan dalam minuman ni semua mmg organik and plus ada yg detox and berikan tenaga lepas minum

  58. rinieqaisarah

    Alhamdulillah setakat ni sy dah minum 3 set.. berat badan sy turun 4kg, yg best nya lagi baru2 ni sy check tahap kolestrol sy semua perfect.. sebelum ni semua bacaan tinggi dalam darah.. lemak jahat kurang lmak baik tinggi..
    Dalam masa yg sama berat badan turun dan kesihatan sy semakin baik.. Alhamdulillah semua dgn izin dariNya

  59. khalilmukaro

    Saya ingin memberi testimoni set turun berat…..setelah amalkan…. alhamdulillah…saya turun hampir 4 kg….saya selalu minum air masak 3 liter …bersenam…dan yang paling penting kurangkan manis dan minuman berkafein seperti yang cik syorkan….tq kita beauties

  60. ahpiep123

    so far saya minum mmg okay sgt. Boleh buang air besar tiap pagi😁

  61. liyanaizzatiey

    Hai sis i nak share my feedback hehehe i stop minum last week sbb period hehe and i start minum balik 4days ago and it really works 😭♥️
    Only 4 days :)))
    Masa firstt dulu i minum berat i 86 lepastu i stop kejap sebab period hehe

  62. rrpexx

    Haii
    So far so good . Its helps my digestion process very well
    Kalau dulu susah nak membuang now hari hari dh bole membuang .

  63. noorhamizanbintimahshum

    Best amalkn set dr kita beauties. Mkn bnyk pn tgok timbang makin turun. Bru smggu guna da rse rasi

  64. donnysidu99

    Terima kasih atas penghantaran yang pantas. Ini kali kedua order selepas merasakan dapat adapt dengan diri sendiri. So far product sangat bagus bagi yang nak diet seimbang tapi kena ingat perlu ada juga support sistem macam exercise and kawal pemakanan. Seller sangat baik and mesra. 10star i bagi

  65. junejurinah

    Sy mnum tu sy dpt kwal slera mkn sy..mmg mkn skt je dh knyang
    Lpstu bdn pun rse ringan je
    Sb tu ingt nk repeat lgi

  66. noorhamizanbintimahshum

    Terbaik. Sblmni 88. 2mggu guna produk kitabeuties skng 85kg

  67. noorfaizahjamaluddin

    yg syok nye minum ni..pg mbuang..mgkin proses trun sy ni lambt..x pe sy continue lg minum..tgk macamna..hrap msuk set kedua ni trun la berat…

  68. junejurinah

    Dh try 1 set sblm ni..mmg dpt mngawal slera mkn..n rse knyg tu lme..kli ke 2 bli…hrp hrga promosi brkekalan la..serasi dgn bdn..👍

  69. azlindahamdan

    dah berjaya turun berat (kena jaga makan & bersenam juga tau).

  70. dayazaty95

    Yeah barang da sampai.. kali ke-2 repeat.. alhamdulilah turun berat badan 5kg.. Tq seller

  71. fiqah91

    hi, sorry lambat baru reply. sis beli utk adik laki sis. berat dia 100-120kg. sis beli kitabeauties bg dia cubaan pertama. memang hilang selera mkn. byk minum air kosong juga. ni repeat order kedua. insyaAllah target nk turun berat 80-90kg😉 nanti akan repeat order plak.

  72. iezameyy

    produk nii best, mmg buat kurang makan.. kalau nak makan bnyak pn, mmg pecah perut.. sbb trlampau kenyang
    nii da kali ke2 repeat order

  73. __.yogaa

    Semalam baru saya cuba sis, memang betul kurang selera makan 😍 hari ni 2nd day pula ❤️

  74. nurumairah92

    Tq seller barang sudah smpai…mmg berkesan turun berat badan.. Kali keberapa bli pun xtaw..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *