PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

KITA Col’la

RM28.70

Kulit semakin kering? Kulit semakin berusia ? Kulit mengelupas? Kulit bergaris garis halus?

Sebenarnya ini adalah faktor faktor yg menjadikan anda nampak lebih tua dari usia. Kolagen merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan kita – ia bertindak sebagai anti penuaan, selain menganjalkan, melicinkan, memutihkan serta memperbaiki kulit.

KITA COL’LA  dirumus dengan kolagen marin yang berkualiti tinggi dengan ekstrak buah delima  yang membantu meningkatkan kesihatan kulit dalaman, mencerahkan kulit, menghilangkan kedutan, bantu menghilangkan masalah kulit kering, kulit kusam dan garis halus di kulit.

Kulit anda pasti jadi sihat, lembut, pinkish dan licin dalam 7 hari

 

Minuman Campuran Botani
Pomegranate, Collagen, Vitamin C, Asthaxanthin, Omega 3

Tubuh kita mengandungi 30% hingga 40% protein yang dibina daripada kolagen. Ia adalah agen penghubung antara sel. Ia adalah agen utama dalam pembinaan tisu-tisu penghubung seperti tulang, tendon, ligament, salur darah dan kulit.

Menguatkan Kesihatan Kulit

  • Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • Mengurangi kedutan dan garis halus
  • Mengecilkan pori kulit
  • Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat

 

Quantity
6 grams x 10 Sachets

POMEGRANATE
Boost skin health

COLLAGEN PEPTIDE
Best anti aging tools

OMEGA 3 SUNFLOWER SEED
Nutritious seed

ASTHAXANTHIN
To reduce wrinkles, and to improve skin moisture levels

Full Ingredient List

Ramuan

Serbuk Jus Buah Delima, Fructose, Maltodextrin, Kolagen, Serbuk Omega 3, Vitamin C, Guar Gum, Citric Asid, Silicon Dioxide, Asthaxanthin,
Tricalcium Phosphate, Perisa Tembikai Susu

BOOST SKIN HEALTH
Brighter, softer and younger skin. Avoid sagging skin that comes with ageing. Helps prevent skin dryness.

BEST ANTI AGING TOOLS
Helps to reduce signs of aging on the skin. Reduce wrinkles & fine line. Strengthen nails. Remarkable moisturizing effects

NUTRITIOUS SEED
Promotes sleep & improves hydration

TO REDUCE FINE LINE  & WRINKLES
Helps to prevent new wrinkles & fine lines from forming. Helps to give your skin a more vibrant and youthful appearance. Especially over the long term.

HIGH IN VITAMIN C
Healthier skin , strengthen the immune system.

16 reviews for KITA Col’la

  1. faliama26

    Wuhuuuuu cepat nye sampai! Bagus bagus bagus! Muka plk tgh burn.. Harap2 membantu laa!

  2. azizahleh

    😍 so far is the best so good!

  3. felita9

    Terima kasih barang dah sampai…barang xde kat tangan..ad kt umah mak..👍👍👍

  4. amandaasha

    Alhamdulillah item original, sampai dalam keadaan baik

  5. zionnyheart

    Baru dan smpai cepat memang berkesan la!

  6. naabilahbaby

    Dah sampaiii. Thank youuuu 😍 Delivery as expected 👍🏼 Respon seller pun boikkkk 👍🏼

  7. Internet Order

    Haii …sis..so far ok .kita blok it da abis da .huhu..ingtkn mo oder lagi ..tp hold dlu ..sbb mo kasi abis yg kita kola n kita puth .ada lg skit.. Perubhan paling krtara garis bwa mata da kurang .suka btul la😀.😀😀😁n sy mo amalkn juga ..sbb jerawat ja ni mslah Cpat naik😪.

  8. Internet Order

    Kita beuties.. Sy knal produk ni disebabkan nmpak iklan kat fb.lepastu mula mencari dkat shoppe ..sblm ni mmg xda pernah try mna2 produk ksihatan lg..ni kira first time cubaa..da abis sekotak kita kola ada lg sekotak ..prubahan tu ada juga …wlpun slow..tp tkpa yg penting nmpk perubahan dia …so far kulit ok ..garis bawa mata pun da kurang ..dan sunburn sy pun da makin lama makin pudar.. Parut jerwat tk ketara sgt da …btw sy juga try lagi kita puth dan kita blok it ..love it rasa dia masam2 tp ok.
    love this produk..insyallah sy akn jadi pngguna setia kita beuties❤️❤️❤️

  9. Internet Order

    Hai i da cba. Serius krnyag. Lps tu rsa dy plk sdp n yg penting x manis. Just nice je. Mang serius ok prodik ni lps ni i mang nk cb detox tu plk. X ksah la cirit brit on. Nk jgk cba

  10. Internet Order

    sy baru nk cuba fibre and kuros.. sbb yg oren, berries, pomegranate sy dh cuba..
    alhamdulillah smua okay

  11. Internet Order

    alhamdulillah setakat ni kita beauties tak mengecewakan sy lagi
    produk yg sy dh cuba perisa oren, berries, pomegranate semuanya okay 🙂
    kulit sy pun semakin cantik <3

  12. Internet Order

    bkn muka je putih..tp badan pun putih dan bersih😍😍 wlupun umur dah meningkat..
    Rakan2 pun ckap..dah putih dan fawless wlupun br guna 2 kotak👍👍

  13. Internet Order

    salam admin , sy nak share testimoni after 2 months consuming Kita puth & kita colla . time dkt college sy start consume , first month tu saya just mkn kita puth je dulu pastu baru mkn yang colla . Hari2 sy minum atleast 2liter air time consume Kita ni , then ramai kawan tegur kulit saya makin cerah & tak bercapuk. . Sbb atas dahi saya burn , tone skin saya jd tak sekata. Alhamdulillah since sy konsisten amalkan kita puth and colla ni boleh nampak perubahan dkt kulit. Selfie pun makin confident😜
    Hehe ada beza kan🙈💕 muka rasa lembap jeeee

  14. Internet Order

    Parut jerawat semakin pudar.. 🥰

  15. Internet Order

    Alhamdulillah..kita beauties👍👍

  16. kbadmin

    Saya rasa lepas saya consume berries and collagen tu kulit muka saya makin anjal 😍 hilang kusam, dan kulit kering pon dah berkurangan👍 suami saya pon ada kata yang muka saya lebih berseri-seri 💗

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *